värme, hembryggning och svett

Hej på er! 

Hur mår ni i den otroliga värmen? Vi har det bra här nere i Kalmar, det finns en superfin badstrand här på campingen som vi badar i, hela dagen igår då det var så himla varmt. Vi ska faktiskt gå ner nu snart idag också men medans hela familjen packar ihop att de ska ha med sig till stranden så tänkte jag att jag kunde skriva ett inlägg. 

Efter vi hade pratat om nedskräpningen i vattnet igår satt vi kvar hela kvällen och pratade om allt mellan himmel och jord. Lustigt nog kom vi in på samtalsämnet online butik för hembryggning, det är nämligen så att min systers sambo börjat med hembryggning och är så duktig på det (vi alla i familjen har fått smaka på hans verk) och han tycker det är så roligt så han har en dröm att själv starta upp en butik online för hembryggning, lik de som han redan handlar av just nu. Det var ett spännande samtalsämne och vi pratade mycket om bryggning i sig, där han lärde oss alla mycket, som man ofta kanske inte vet, iallafall inte min familj. Vi pratade också om digital marknadsföring och entreprenörskap, mycket intressant. 

Vi gick och la oss vid kl 01 på natten och jag sov faktiskt superbra i mitt egna lilla tält, det var svala vindar som gjorde att jag sov extra bra, det har ju varit så varmt så det bli faktiskt lite skönt på kvällarna och nätterna när det blir svalare. Även om man inte vill säga det själv. Jag älskar ju sommar och värmen med!

Hur gör ni när det är så varmt? Har ni några bra tips på att svalka ner sig under dagarna och har ni kanske lagat egen vätskeersättning? Det pratade vi också om igår, om att man svettas så mycket konstant under dagarna i denna tempraturen och hur viktigt det är att få i sig elektrolyter, samt att få i sig salterna och mineralerna man svettas ut i sin svett.

Water, Swimming Pool, Bathing, Travel, Holiday