Semester-tankar

Hej på er! 

Nu var det ett tag sedan vi hördes, hoppas ni mår bra, det gör jag! Jag har faktiskt semester just nu och är iväg på en liten husvagnstrip med familjen runt om i sverige, vi har fokuserat mycket på södra sverige iår och är just nu nere i Kalmar på en suerfin camping. Jag tog en kvällspromenad längs havet tidigare ikväll och såg till min besvikelse såklart en massa plats och papper, burkar och skräp som skvalpades in med vattnet. Det fick mig (kanske konstigt nog) att tänka på flexibla lån, jag funderar på att ta lån för att starta ett eget företag som kan göra något åt denna nedskräpning. Jag har flera ideer på olika slags uppfinningar som skulle kunna hjälpa till att fånga upp att skit och skräp som finns i havet, nu kan jag kanske inte lösa detta men man ska drömma stort. Jag måste ju dessutom börja någonstans om jag ska komma igång någon gång. 

När jag kom hem från promenaden började hela familjen sitta och diskutera detta och vad vi kan göra och hur vi i vår vardag kan hjälpa till med små saker som gör stor skillnad. De blir ofta så när vi samlas att jag får många frågor som ändå är så insatt i detta och passionerad över ämnet. Jag tycker det är lika bra varje gång, för om jag varje gång kan få en till person, en ny person att också bli intresserad och vill hjälpa till och göra skillnad, så betyder det så mycket för mig, miljön, världen och oss alla. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något. 

Ha det fint mina fairtalkare, vi hörs snart igen!

Hands, World, Map, Global, Earth, Globe, Blue, Creative