Nya möjligheter

Hej hörrni!

Nu var det ett tag sedan vi hördes, hoppas ni mår bra! För mig har det rullat på som vanligt med jobb och allt. Jag har också spenderat mycket tid med mina hundar nu när det varit lite finare väder, vi har varit ute och gått mycket i skogen. Det gillar vovvarna väldigt mycket, att få springa runt och jaga varandra, jag tycker också det är väldigt härligt att vara ute i skogen. Som den skogsnisse jag är.

Idag tänkte jag prata lite om något annat än just miljö och natur som vi annars brukar prata mycket om i den här bloggen. Det är så att jag nämligen har startat något lite vid sidan av mitt jobb som fortfarande är i uppstart. Det har alltid varit en dröm för mig att ha ett företag där man kommer ut till personer som vill ha hjälp att få sina trädgårdar fixade. Man köper alltså tjänsten av mig, och så kommer jag hem till dig och hjälper dig med det du vill ha hjälp med i din trädgård. Det kan vara allt från hela trädgården till att bara plantera några rabatter. Jag tänker att det är många som skulle vara i behov av denna tjänsten. Det kan vara äldre människor som inte har orken att hålla trädgården i trim, eller så är det småbarns-familjen som inte har tid eller så kan det vara personer som inte har intresse för att hålla på med trädgården men ändå vill att den ska vara representabel och fin. Så det känns kul, att jag äntligen fått igång min dröm. Nu är det bara annonsering och marknadsföring jag måste bli bättre på, så jag syns och hörs! I veckan har jag fått hjälp av en digital marknadsföringsbyrå som heter Redcarpet med min facebook annonsering. Så skönt att det finns kunniga människor som är experter på sånt här!

Så det har varit en del jobb de senaste veckorna med att få igång allt det här, därför jag inte hunnit skriva så mycket i bloggen. Men tänker att det kan vara en kul grej att skriva om här också, så vi ändå får lite variation i blogginläggen. Men jag kommer såklart fortsätta att skriva om miljö, hållbarhet och jämställdhet som jag brinner för!